fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

CARA MEMBASUH SET COMFORTER DI RUMAH

Kalau you guys nak tau, set comforter DAG Home yang diimport khas dari luar negara tu pun dah sampai ke HQ semalam. Kami semua excited bila lihat lori kontena yang berisi beratus set comforter tu muncul di depan, siap buat Live di Facebook untuk tunjuk kepada semua pelanggan kami yang produk DAG ni semuanya berkualiti dan packaging pun kemas dan rapi.

Untuk pengetahuan semua, kami ada 4 set in total dengan warna-warna berlainan. Ni adalah gambar sebagai rujukan buat mereka yang ingin memiliki set comfoter kegilaan ramai.

Jadi, bila sembang tentang set comforter ini, ramai juga yang bertanya tentang teknik basuh comfoter yang betul. Adakah comforter ni perlukan special care, dimana kita kena hantar ke dobi? Jawapannya, tidak. Anda boleh sahaja basuh di rumah tapi kalau nak lebih senang dan cepat kering boleh basuh di dobi layan diri.

GUIDE DARIPADA TUAN FARIZUL

Masuk je washing machine seperti biasa. Kalau nak wangi, jangan lupa letak softener yee.

Lepastu bila dah habis basuh tu. Kita campak ke dalam dryer pula.

Sambil tunggu tu, kita relax dulu. Takmo stress-stress

Aaaand~ Tadaaaa! Dah siap dahhh. See? Mudah kan nak basuh set comforter DAG Home ni.

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Mengenai kami

Produk

Reseller

Hubungi

Chat

DAG menjadi Jenama  No.1 Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

  • E -book
  • Tools Marketing
  • Promotion
  • Product
  • Careline

About

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved