fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

CARA MEMBASUH SET COMFORTER DI RUMAH

Kalau you guys nak tau, set comforter DAG Home yang diimport khas dari luar negara tu pun dah sampai ke HQ semalam. Kami semua excited bila lihat lori kontena yang berisi beratus set comforter tu muncul di depan, siap buat Live di Facebook untuk tunjuk kepada semua pelanggan kami yang produk DAG ni semuanya berkualiti dan packaging pun kemas dan rapi.

Untuk pengetahuan semua, kami ada 4 set in total dengan warna-warna berlainan. Ni adalah gambar sebagai rujukan buat mereka yang ingin memiliki set comfoter kegilaan ramai.

Jadi, bila sembang tentang set comforter ini, ramai juga yang bertanya tentang teknik basuh comfoter yang betul. Adakah comforter ni perlukan special care, dimana kita kena hantar ke dobi? Jawapannya, tidak. Anda boleh sahaja basuh di rumah tapi kalau nak lebih senang dan cepat kering boleh basuh di dobi layan diri.

GUIDE DARIPADA TUAN FARIZUL

Masuk je washing machine seperti biasa. Kalau nak wangi, jangan lupa letak softener yee.

Lepastu bila dah habis basuh tu. Kita campak ke dalam dryer pula.

Sambil tunggu tu, kita relax dulu. Takmo stress-stress

Aaaand~ Tadaaaa! Dah siap dahhh. See? Mudah kan nak basuh set comforter DAG Home ni.

 

1

Mari Mulakan Ujian Tahap Tidur Anda...

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Nak tidur cepat, cuba pakai stokin

Ramai yang mempunyai masalah tidur, sukar untuk melelapkan mata walaupun telah cuba berkali-kali untuk memejamkan mata. Tetapi ada yang mengatakan dengan memakai stokin akan membuatkan

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved