Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Bantal DAG Percuma

Bagai mengantuk disorongkan bantal, peribahasa yang membawa maksud memperoleh apa yang benar-benar diingininya. Benda pertama yang kita ingat atau bayangkan apabila mengantuk adalah Bantal. Betul ke betul? 

Ramai yang masih tidak tahu tentang kepentingan bantal ketika tidur. Sebenarnya bantal ini dapat membantu anda untuk mendapatkan tidur nyenyak, selesa dan paling penting tidur yang berkualiti. Ketika tidur bantal dapat berfungsi untuk bantu menyokong bahagian kepala, leher, pinggul dan tulang kita. Jadi pemilihan bantal yang betul dan selesa itu amat penting.

 

 

Das Abdul Global (DAG) mengeluarkan lebih dari 14 jenis bantal untuk memenuhi citarasa dan keselesaan setiap orang di Malaysia dan pada bulan September ini DAG ada menawarkan Bantal DAG percuma dengan pembelian Promosi September. 

Pakej Combo Bantal H-Classic

Bantal H-Classic ini mempunyai isian dalam yang diperbuat dari bahan Polyester (Fyber) yang menggunakan teknik hollowfill. Bantal H-Classic ini terkenal dengan bantal hygiene kerana anti-debu, selesa dan tidak panas. Menariknya bantal ini tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. Bantal H-Classic ini juga boleh dibasuh menggunakan mesin dobi.

Jika anda suka tidur menggunakan bantal yang lebih rendah, Bantal H-Classic ini sangat disyorkan. Promosi kali ini setiap pembelian set combo 4 biji Bantal H-Classic anda akan mendapat harga diskaun serendah RM170 sahaja ( JIMAT RM11.20) dan anda juga akan mendapat PERCUMA 1 set Bantal mini beserta bag eksklusif dari DAG. 

 

Pakej Combo Bantal H-Class Pro

Bantal H-Class Pro ini juga mempunyai ciri-ciri hygiene yang sama dengan bantal HClassic cuma perbezaan antara keduanya adalah Bantal H-Class Pro ni isian Polyester (fiber) lebih padat. 

Jika anda suka tidur menggunakan bantal yang agak tinggi, Bantal H-Class Pro ini sangat disyorkan dan untuk promosi bulan ini, setiap pembelian set combo 4 biji Bantal H-Class Pro anda akan mendapat harga diskaun serendah RM196 sahaja ( JIMAT RM56.00) . Anda juga akan mendapat PERCUMA 1 set Bantal mini beserta bag eksklusif dari DAG.

 

Bantal DAG Percuma

Setiap pembelian Promosi Combo Bantal H-Classic dan Combo Bantal H-Class Pro ini anda akan mendapat PERCUMA 1 set Bantal Mini Microfiber beserta bag eksklusif dari DAG. Bantal Mini Microfiber ini lembut, gebu, bersaiz kecil, comel dan sangat sesuai digunakan sebagai

 

  • Bantal peluk, bantal bucuk atau alas tidur oleh anak-anak
  • Bantal travel ke mana sahaja kerana saiznya yang comel
  • Aksesori keselesaan tempat kerja di pejabat
  • Hadiah korporat untuk majlis perpisahan, hari lahir staff, reward kecemerlangan staff dan banyak lagi

 


Promosi Bantal Microfiber (M5)

Bantal Microfiber (M5) ini merupakan antara Bantal DAG yang paling laris kerana sifatnya bantal M5 ini yang anti-debu, carik-carik fiber yang halus menjadikan bantal M5 ini lembut dan betul-betul gebu, jadi sangat bila dipeluk.

Menghenyakkan kepala di atas bantal M5 ini, kepala anda akan tenggelam ditelan bantal gebu ini. Sangat selesa, seolah-olah kepala kita ‘secured’ dan ‘pampered’, dilindungi fiber ajaib yang sangat lembut dan memukau.

Jika anda suka tidur menggunakan bantal yang rendah dan tenggelam Bantal M5 ini sangat disyorkan. Promosi bulan ini, setiap pembelian 1 biji Bantal M5 anda akan mendapat harga diskaun serendah RM75 sahaja ( JIMAT RM14.70).

Nak harga lebih Jimat? Jangan risau untuk Bantal M5 ini DAG ada menawarkan juga harga diskaun untuk 2 biji Bantal M5 hanya RM240 sahaja (JIMAT RM39.40).

Lagi menarik dengan setiap pembelian Promosi Bantal M5 ini anda juga akan mendapat PERCUMA 1 bag eksklusif dari DAG. Jadi jika anda sedang mencari hadiah ulang tahun perkahwinan, hari lahir atau hadiah perkahwinan, bantal M5 ini sangat disyorkan.

Buat anda diluar sana yang masih lagi belum mencuba Bantal DAG, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan bantal kesukaan anda dengan harga yang lebih jimat dan rebut hadiah percuma promosi bulan in. Berminat klik di sini. Promosi ini hanya sah hingga 30 September 2021.

Semoga tidur anda lebih berkualiti dan rasai pengalaman tidur seperti di hotel 7 bintang hanya dari rumah sendiri.

Ingat DAG, Ingat bantal hotel 7 bintang dan Sleep like a King!

Bantal DAG Percuma

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir