fbpx

BEST PILLOW MALAYSIA ( BANTAL DAG TERBAIK DI MALAYSIA ) , BANTAL HOTEL 7 BINTANG , BANTAL MALAYSIA , BANTAL IMPIAN SELURUH MALAYSIA

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Bakal Raih Ganjaran Peribadi Ke-36? Kak Yah Mahu Reward Gelang Emas Untuk Diri Sempena Ulang Tahun Kelahiran Ke -36

Tinggal tujuh hari lagi untuk anda miliki barangan kemas bernilai RM40,000!

Jika sebelum ini hanya Top 3 sahaja yang ditawarkan ganjaran, bagaimanapun kali ini lebih istimewa kerana seramai tujuh top seller bakal menerima ganjaran.

Sebanyak lima utas gelang tangan dan lima bentuk cincin pelbagai rekaan akan ditawarkan untuk usahawan yang membuat belian mengikut syarat-syarat yang ditetapkan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sehingga kini Raja Izni Munirah Omar atau lebih dikenali dengan nama Kak Yah Global kekal unggul di kedudukan pertama diikuti Zawani Rosman dan Muhammad Hanif Ismail.

Kak Yah yang merupakan Grand Master Leader sebelum ini pernah memenangi gelang emas Ketupat Dakap bernilai RM10,000 pada kempen Ogos yang lalu.

Ketika menerima ganjaran berkenaan awal bulan lalu, Kak Yah berkata gelang emas berkenaan adalah hadiah ke 35 yang diterima daripada DAG.

Ibu kepada lima orang anak itu turut berkata dia kini sedang meletakkan sasaran untuk mendapatkan ganjaran ke-36 selepas empat tahun bersama DAG sempena 36 tahun ulang tahun kelahirannya.

“Kak Yah memang aim untuk dapat gelang emas ini, untuk dihadiahkan kepada diri Kak Yah sempena usia Kak Yah ke-36 tahun ini”, ujarnya sambil menunjukkan ke arah Gelang Emas Ketupat Dakap bernilai RM9000 sebagai hadiah Top 1 kempen bulan September.

Manakala abang koboi, Samsul Mahat menduduki tempat keempat diikuti Siti Zaharah Mahayaldin atau Mamazar.

Bagaimanapun kedudukan berkenaan mungkin dicantas oleh Kak Ning atau nama sebenarnya Irini Hafizan Ibrahim Bey yang berada dikedudukan keenam dan dikejar rapat Saiful Nizam Azmi yang ketika ini di tempat ketujuh.

 

 

Hanya tingal tujuh hari lagi, inilah peluang anda untuk memiliki barangan kemas secara percuma.

Selain itu dua cabutan bertuah yang menawarkan dua utas gelang tangan berharga lebih RM8,000 bakal diberikan kepada usahawan yang bertuah.

 

 

Tidak ketinggalan bagi usahawan baharu yang mendaftar pada bulan ini, DAG juga menawarkan sebentuk cincin rekaan terkini bernilai lebih RM1,000. Wow!

Dan bagi anda yang belum mendaftar sebagai usahawan kami, inilah masanya untuk rebut ganjaran yang ditawarkan.

Daftar sekarang dan anda mungkin usahawan jutawan yang kami cari.

Manakala bagi anda yang tidak mempunyai modal, kami mengalu-alukan kedatangan anda sebagai dropship kami tanpa sebarang modal.

Malah anda juga akan mendapat coaching dan bahan pemasaran secara percuma. Pelbagai hadiah menarik juga akan diberikan kepada usahawan yang berpotensi.

Jadi, untuk anda yang mahu langsaikan hutang dan komitmen, jom sertai team DAG dan jadi sebahagian daripada usahawan jutawan kami. Klik ini sahaja untuk mendaftar sebagai dropship kami.

Baca: Nak Ribu Riban Sebulan? Jom Daftar Reseller Sekarang Dan Menangi Sebentuk Cincin Emas

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

DAG menjadi Jenama Top di Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

Since 2016 - 2022 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved