fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Apa Yang Best Bantal Dag Ni Sampai Artis Pun Beli?

Ramai juga di kalangan kita ini tidak tahu betapa pentingnya untuk tukar bantal setiap beberapa tahun. Ada yang guna melebihi jangka hayat yang dicadangkan sehinggalah bantal menjadi penyek, kekuningan dan juga rosak. Kadang-kadang apabila bantal mempunyai pepijat lah baru diri sendiri sedar nak tukar bantal.

Ini mungkin kerana faktor tidak tahu bagaimana cara untuk tukar bantal. Paling kerap kami dengar alasan mereka adalah tak tahu mana nak beli dan jenis apa yang bersesuaian untuk diri sendiri. Ada yang risau tentang harga produk kerana di kebanyakan pasaran, bantal juga dijual pada harga yang ‘tidak masuk akal’ kan? Kalau beli yang murah pula, takut tak best dan keras. Semua ada pros dan cons nya.

Bila sebut tentang brand yang ingin dimiliki, cuba pengeluar bantal hotel Malaysia yang terkenal ini. Anda mungkin kenal juga dek kerana bilangan billboard yang banyak ada di highway negara ini. Of course lah bantal hotel Das Abdul Global. Apa lagi kan? Mereka ini lah antara pengeluar bantal hotel utama yang dikatakan dijual pada harga berpatutan namun kualiti seperti bantal hotel 7 bintang.

Kalau nak tau, artis Malaysia pun ada yang suka peluk bantal DAG ni. Kata mereka best dan gebu. Tak payah nak pergi hotel dah. Ini gambar antara artis bersama bantal hotel DAG iaitu Fizz Omar, Ruffedge, Aliff Shukri, Zain Saidin dan Beto Kushairy.

 

Nampak tak betapa hebat nya pengaruh bantal Das Abdul Global di kalangan rakyat Malaysia ini. Bila barang berkualiti, nilai dijual pun pada harga yang tak mahal sangat, memang ramai akan suka.

Setakat ini di DAG ada dua jenis edisi keluaran. Satu DAG Hotel Collection dan lagi satu adalah DAG Home. Kami mempunyai variasi bantal-bantal yang selesa dan gebu seperti bantal hotel untuk keperluan anda. Bukan itu sahaja, kami juga mempunyai kelengkapan bilik tidur anda seperti bantal peluk, set comforter dan lain-lain.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Mengenai kami

Produk

Reseller

Hubungi

Chat

DAG menjadi Jenama  No.1 Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

  • E -book
  • Tools Marketing
  • Promotion
  • Product
  • Careline

About

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved