Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Anda Dibuang Kerja? Hulurkan Tangan, Kami Sedia Membantu!

Sedar tak sedar 2020 bakal melabuhkan tirai.

Tidak keterlaluan jika dikatakan tahun ini merupakan tahun penuh cabaran buat semua.

Bagi rakyat Malaysia khususnya yang bergantung kepada sumber pendapatan perniagaan kecil dan sederhana, kehidupan mereka sepenuhnya berubah apabila Covid-19 melanda.

Mana tidaknya, banyak syarikat kecil yang ‘bungkus’ sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan bermula 18 Mac lepas bagi mengekang penularan Covid-19.

Apatah lagi bagi pekerja di syarikat kecil…

Meskipun pelbagai inisiatif ditawarkan kerajaan untuk membantu rakyat tetapi kesan terhadap semangat, mood dan motivasi diri tidak dapat dinafikan.

Ramai yang dibuang kerja selain menanggung rugi dalam perniagaan.

Hal ini menyebabkan ada rakyat yang hilang punca pendapatan dan bergelut untuk meneruskan kehidupan, terutama yang bergantung hidup pada aktiviti perniagaan secara kecil-kecilan.

Ramai yang bingung memikirkan cara untuk mencari pendapatan.

Turut sama berduka cita atas keperitan itu, DAG tampil menghulurkan tangan membantu mana-mana individu yang berminat menjana pendapatan bersama DAG dalam tempoh sukar ini.

Terutama bagi mereka yang kehilangan kerja dan memerlukan pendapatan bagi meneruskan hidup.

Tanpa sebarang modal dan hanya perlukan sepenuh komitmen daripada anda.

Bagaimana caranya?

 

Benar, kami membuka peluang ini kepada anda yang benar-benar mahu menjana pendapatan!

Bukan omong kosong tetapi ramai yang telah berjaya dengan DAG dan kebanyakkan mereka bermula sebagai dropship.

Anoy sebagai contoh kini mempunyai sebuah kedai bantal di Bandar Tiram, Johor dan berpendapatan hampir puluhan ribu. Lebih menarik lagi Anoy sebelum ini bergerak sebagai dropship dan mampu mempunyai empayar bantanya sendiri.

 

Baca: Ikut Jejak Mereka, Miliki Kedai Bantal Dengan Keuntungan Berpuluh Ribu!

Anda Dibuang Kerja? Hulurkan Tangan, Kami Sedia Membantu!

Promosi Terkini !!

Apa Pendapat Anda? Sila tinggalkan komen di bawah ini

Facebook Comments

Hashtag : #TidurNyenyak #deepsleep #pakartidur #tidur #dasabdulglobal #bantalhotel #bantaldag #usahawandag #dag #dagpillow #dropshipdag #zeromodal #teamdag #hotel7bintang #mudahnyaberniagabersamaDAG #DAGbringComfortHome #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Keluarga Malaysia Bawa Semangat Bersatu

Menjelang sambutan hari kemerdekaan atau hari kebangsaan Malaysia, antara perkara utama yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia pastinya tertumpu kepada reka bentuk logo dan juga

Jimat RM30 Sehingga 31 Ogos Ini

Berbaki 10 hari lagi sebelum peluang untuk anda mendapatkan tuala dengan harga diskaun berakhir. Penjimatan sehingga RM30 bagi setiap dua helai tuala dengan keupayaan serapan

Penat Jalan, Singgah Lepak Di Booth DAG

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022 mula membuka tirai bermula 4 Ogos lalu menerima sambutan yang amat menggalakkan. Pameran dwitahunan yang kali terakhir