NANTI DULU ! IKUT 5 CHECKLIST INI KALAU NAK RAYA TAHUN NI BERJALAN LANCAR

Alamak! Raya tinggal beberapa hari je ni. Bila dah terlalu sibuk dengan workload, time ni juga boss dengan client minta request modify itu ini memang dah takde masa lah nak fikir pasal Hari Raya walaupun perayaan ni wajib disambut dengan family. Mak kat kampung pun dah start call tanya bila balik semua. Takut jadi macam […]